Sigla Tencuieli decorative

Bd. Theodor Pallady nr. 287
Sector 3, Bucuresti
Tel.: 021-345.06.51
Mobil: 0745.071.843
NovacolorRomania@yahoo.com

Tencuieli decorative
Aplicare
Produse conexe
in curand vom reveni cu produse care merg in completare cu tencuielile decorative. Vom prezenta amorsa care se aplica inaintea tencuielii si solutia de hidrofobizare care se aplica peste tencuiala si ii mareste rezistenta la umiditate.

Tencuiala siliconica

Tencuiala decorativa siliconica este produsa din rasini, diverse umpluturi si apa. Tencuielile sunt aditivate cu aditivi siliconici pentru un plus calitativ. Aditivarea tencuielii ii confera acesteia elasticitate sporita si un plus de rezistenta.

Tencuielile siliconice se aplica la exterior pe fatade, asigurand o protectie avansata la intemperii (ploaie, vant, efect inghet-dezghet) datorita continutului de rasini si aditivi silionici, la poluantii chimici proveniti din activitatea industriala, la gazele de esapament sau aerosolii marini prezenti in zona costiera.

Alicarea se poate face cu rola (trafaletul) sau cu gletiera. In functie de modul de aplicare, tencuiala se prezinta sub diferite aspecte estetice.

Tencuielile siliconice seria T-810-Si nu sunt inflamabile si nu au caracter nociv, sunt poroase asigurand "respiratia" peretilor. Sunt rezistentente la razele UV si isi pastreaza culoarea un timp indelungat. Se fabrica in diferite nuante conferind suplimentar si efect decorativ.

Imagini tencuiala decorativa siliconica


tencuiala aplicata pe polistiren tencuiala decorativa aplicata cu trafaletul tencuieli-gletiera-2