Sigla Tencuieli decorative

Bd. Theodor Pallady nr. 287
Sector 3, Bucuresti
Tel.: 021-345.06.51
Mobil: 0745.071.843
NovacolorRomania@yahoo.com

Tencuieli decorative
Aplicare
Produse conexe
in curand vom reveni cu produse care merg in completare cu tencuielile decorative. Vom prezenta amorsa care se aplica inaintea tencuielii si solutia de hidrofobizare care se aplica peste tencuiala si ii mareste rezistenta la umiditate.

Tencuiala cu cuart (de soclu)

Tencuiala cu cuart este folosita pentru acoperirea partii de jos a cladirilor. Principala diferenta fata de tencuiala decorativa este rezistenta la umiditate. Asadar tencuiala cu cuart are si un puternic caracter hidroizolant. Din aceasta cauza se recomanda pentru soclul cladirilor, ea fiind cunoscuta si ca "tencuiala de soclu".

Alte avantaje care o recomanda ca si alternativa la acoperirea soclului cladirilor sunt: usurinta in curatire, rezistenta la multiple cicluri inghet-dezghet, respirabilitatea - peretele poate transpira. In plus, are o aderenta buna la suport, poate fi colorata intr-o larga paleta de nuante si este usor de curatat si intretinut.

Imagini tencuiala de soclu


tencuiala de soclu tencuiala cu cuart

Ca si la tencuiala decorativa, aplicarea tencuielii de soclu se face rapid si simplu cu gletiera. Grosimea stratului aplicat depinde de granulatia fragmentelor de cuart din compozitie si variaza de obicei intre straturi de 1-2 mm.

Paleta de culori pentru aceasta tencuiala este ceva mai restransa datorita culorilor particulelor de cuart din compozitie. Incercam sa venim cu solutii tehnice si estetice potrivite fiecarui client, de aceea va rugam sa ne contactati pentru o oferta cat mai potrivita cerintelor dumneavoastra. Detalii pentru contact gasiti aici.