Sigla Tencuieli decorative

Bd. Theodor Pallady nr. 287
Sector 3, Bucuresti
Tel.: 021-345.06.51
Mobil: 0745.071.843
NovacolorRomania@yahoo.com

Tencuieli decorative
Aplicare
Produse conexe
in curand vom reveni cu produse care merg in completare cu tencuielile decorative. Vom prezenta amorsa care se aplica inaintea tencuielii si solutia de hidrofobizare care se aplica peste tencuiala si ii mareste rezistenta la umiditate.

Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa este un amestec de rasini, aditivi si umpluturi. Se utilizeaza la protectia si infrumusetarea fatadelor cladirilor, atat la exterior cat si la interior. Are un aspect rugos, felul in care atata fiind influentat si de metoda de aplicare.

Tencuiala decorativa prezinta multiple avantaje la aplicarea sa la pe zidarie. In primul rand are rol de protectie impotriva umezelii si a mucegaiurilor protejand in acest fel peretii. Este elastica si are o aderenta buna la suport. Poate fi aplicata foarte usor si rapid pe fatadele de polistiren expandat, dand un aspect modern cladirii. Are rezistenta sporita la razele ultra violete si isi mentine culoarea timp indelungat.

Aplicarea tencuielii decorative este rapida si simpla, realizandu-se cu mijloace obijnuite. Poate fi aplicata folosind gletiera de inox sau plastic, cu trafaletul-in functie de tipul tencuielii. Aspectul final al produsului depinde foarte mult de modul de aplicare. Pentru exeplificare vizualizati galeria foto.

Imagini tencuiala decorativa


tencuiala decorativa aplicata cu gletiera tencuiala decorativa aplicata cu trafaletul tencuiala cu cuart

Pentru o durata de viata indelungata a produsului si pentru o buna adernta la suport, este bine sa fie respectate anumite norme. Cititi cu atentie instructiunile produsului cumparat sau vizitati sectiunea "aplicare" de pe site.

Pentru alte intrebari legate de tencuielile decorative va sta la dispzitie echipa noastra. Ne puteti contacta telefonic, prin fax sau email. Detaliile de contact le gasiti aici. In continuare puteti citi despre cele doua tipuri de tencuieli decorative: tencuiala decorativa cu cuart si tencuiala decorativa siliconica.