Sigla Tencuieli decorative

Bd. Theodor Pallady nr. 287
Sector 3, Bucuresti
Tel.: 021-345.06.51
Mobil: 0745.071.843
NovacolorRomania@yahoo.com

Tencuieli decorative
Aplicare
Produse conexe
in curand vom reveni cu produse care merg in completare cu tencuielile decorative. Vom prezenta amorsa care se aplica inaintea tencuielii si solutia de hidrofobizare care se aplica peste tencuiala si ii mareste rezistenta la umiditate.

Aplicare tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa poate fi aplicata rapid si prin procedee simple. Aspectul obtinut depinde foarte mult de modul de aplicare.

Aplicarea cu gletiera poate fi facuta pe o singura directie si astfel darele din tencuiala vor fi doar pe directia respectiva (de exemplu verticale). Aplicarea se poate insa face si circular, obtinandu-se dungi circulare pe suprafata tencuita. Mai jos aveti un exemplu de suprafata pe care aplicarea s-a realizat cu gletiera.

Aplicare cu gletiera


tencuiala decorativa aplicata cu gletiera tencuieli-gletiera-2

Aplicarea cu rola sau cu trafaletul are ca si efect un aspect total diferit. Se creaza impresia de stropi pe suprafata tencuita. Mai jos puteti vedea doua imagini exemplificative.

Aplicarea tencuielii cu rola


tencuiala decorativa aplicata cu trafaletul tencuiala decorativa aplicata cu trafaletul

Prin modul de aplicare si prin paleta foarte vasta de culori in care pot fi realizate, tencuielile decorative pot realiza efecte vizuale variate, limitate doar de imaginatia dumenavoastara! Totusi, pentru un aspect impecabil, o durata de viata ridicata si calitate buna a lucrarii va rugam sa respectati instructiunile de pregatire a suprafetei cat si instructiunile de pregatire a produsului